Senast uppdaterade 29 augusti 2026
Användning av YakoPlan
Villkoren gäller användning av YakoPlan, en planeringstjänst från Yakoru AB. Du får använda tjänsten om du kan ingå ett bindande avtal där du bor. Skydda dina inloggningsmetoder, lämna korrekta kontouppgifter och kontakta support om du tror att ett konto har äventyrats.
Dina planer förblir dina
Du behåller äganderätten till uppgifter, händelser, anteckningar, kalendermetadata, profilbilder och bilagor som du skickar in. Du ger Yakoru AB den begränsade rätt som behövs för att lagra, behandla, synkronisera, säkerhetskopiera, överföra och visa innehållet så att YakoPlan kan leverera funktionerna du begär. Du ansvarar för att ha rätt att skicka in och dela innehållet.
Delade arbetsytor och offentliga länkar
Arbetsytans ägare styr medlemskap, roller, kalendrar, inbjudningar och offentliga delningslänkar. Personer med redigeringsbehörighet kan ändra delat innehåll. Betrakta offentliga länkar som tillgängliga för alla som får dem tills de löper ut eller återkallas. Ägaröverföring och borttagning av medlemmar kan påverka vem som får behålla eller radera delade poster.
Tillåten användning
Använd inte YakoPlan för att bryta mot lagen, skada andra, sprida skadlig kod, undersöka eller kringgå åtkomstkontroller, störa tjänsten, automatisera skadlig trafik eller lagra innehåll du saknar rätt att behandla. Vi kan begränsa missbruk för att skydda användare och tjänsten.
Anslutna tjänster
Konfigurerade tjänster från Google, Microsoft, Apple, Supabase samt leverantörer av aviseringar, e-post och hosting har egna villkor. Deras tillgänglighet kan ändras oberoende. När en kalenderanslutning kopplas från stoppas framtida synkronisering, men planeringskopior som du avsiktligt har importerat tas inte automatiskt bort. Extern påminnelseleverans fungerar bara när motsvarande produktionsadapter, autentiseringsuppgifter, behörigheter och kontoinställningar är konfigurerade.
Tjänstens tillförlitlighet
YakoPlan är utformad för att spara arbete offline och synkronisera utan att samma ändring utförs flera gånger, men ingen onlinetjänst kan lova oavbruten tillgänglighet. Behåll exporter som motsvarar hur viktiga dina data är. Vi kan utföra underhåll eller göra ändringar som behövs för säkerhet, kompatibilitet eller lagefterlevnad.
Avstängning och radering av konto
Du kan begära radering via Inställningar i webb-, iOS- eller Android-appen. Vi kan stänga av åtkomst när det rimligen krävs för säkerhet, missbruk, rättsliga skyldigheter eller ett väsentligt avtalsbrott. Regler för delade poster, sessioner, anslutningar och den köade rensningen förklaras på sidan för kontoradering.
Ändringar och frågor
Väsentliga ändringar visas med ett nytt ikraftträdandedatum. Fortsätt först efter att du har granskat ändringar som kräver ett nytt godkännande. Använd supportsidan om du har frågor.
